Učenicima završnih razreda predstavljen Plan upisa i rezultati rada MSŠ “Hasan Kikić” Gradačac

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
1
+1
0
+1
0

Danas su učenike završnih razreda JU OŠ Ivan Goran Kovačić posjetili profesori, direktor i pedagog MSŠ “Hasan Kikić” Gradačac kojom prilikom su ukratko predstavljeni rezultati rada i uslovi školovanja u ovoj srednjoškolskoj ustanovi.

Ukoliko niste sigurni šta upisati i koji će vaš izbor biti u za školovanje u predstojećem periodu podsjetićemo vas da Gradačac ima dvije srednje škole Mješovita srednja škola “Hasan Kikić” i Gimnazija “Mustafa Novalić”.

Učenici koji završe Gimnaziju ali i MSŠ (četvrtog stepena) mogu studirati na svim fakultetima i visokoškolskim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Prema riječima školskog pedagoga Mješovita srednja škola nudi savjetovanje za sve buduće učenike, tako da vam je, ukoliko ste u nedoumici koju srednju školu upisati, uvijek na raspolaganju njihov stručni tim od kojeg uvijek možete dobiti najbolje informacije vezano za vaš nastavak školovanja. Opis fotografije nije dostupan.

 

U nastavku pogledajte PREZENTACIJU ŠKOLE (klikni na označeni tekst i skini datoteku) koju su naši maturanti imali priliku pogledati u toku kratkog predstavljanja javne ustanove MSŠ powerradio-just4fun “Hasan Kikić” Gradačac.

 

 

Prilog: Azur Č. 

 

 

 

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
1
+1
0
+1
0