SPORTSKA TAKMIČENJA POVODOM SEDMICE MIRA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

Radnici, roditelji i svi prijatelji škole, u povodu Sedmice mira, organizovali su   turnir u odbojci i malom nogometu na sportskim terenima ispred naše škole.

Na današnjem turniru su u fudbalu pobjedu odnijeli nastavnici, a u odbojci učenici. Čestitamo pobjedničkim ekipama. Ujedno smo iskoristili ovo vrijeme da se u pauzama družimo. Ovaj turnir je bio jedan od niza naših aktivnosti koje provodimo u okviru Sedmice mira. Cilj aktivnosti je kroz sport jačati veze između učenika, nastavnika i roditelja. Zahvaljujemo se svim učesnicima i učenicima koji su pomagali u organizaciji. Hvala našem Dževadu Udvinčiću na razglasu jer smo uz muziku bili više motivirani za igru. Na kraju treba posebno pohvaliti naš vrijedni kolektiv škole i aktiv nastavnika tjelesnog odgoja.

Pogledajte još malo zabilježenih momenata sa današnjeg turnira.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”66” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”60” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”1” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”] 

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0