REALIZOVANA HUMANITARNA AKCIJA | “Maske smo nosili samo mi, sada ih nose svi“

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

Humanitarna sekcija naše škole uz saglasnost Ministarstva za obrazovanje i molbu Udruženja porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih oboljenja „PIPOL“ Tuzla, pokrenula je akciju pod nazivom „Maske smo nosili samo mi, sada ih nose svi“.

Predstavnica Udruženja “PIPOL” Amra Mujkanović i direktorici škole, Džemila Hanić / FOTO

Učenici su se kao i prethodnih akcija rado uključili sa svojim razrednicima u realizaciju i ove akcije pa je prikupljeno 1825 KM.

Predstavnica Udruženja “PIPOL” Amra Mujkanović direktorici naše škole, Džemili Hanić uručila je Zahvalnicu za uspješno realizovanu akciju.

“370 učenika i uposlenika osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” iz Gradačca podržalo je našu akciju “Maske smo nosili smo mi, sada ih nose svi” na čemu im iskreno zahvaljujemo.

“Prekrasne maskice za simbolom Zlatne vrpce ljubavi i podrške sada štite i krase njihova prekrasna lica, a mi im još jednom od srca zahvaljujemo što su istinska podrška naših dječaka i naših djevojčica! 💛  poručili su iz udruženja “Pipol”  Tuzla

FOTO / Nedžmudin Đulić, rukovodilac humanitarne sekcije škole

Zahvaljujemo se svim učenicima, rodiiteljima i njihovim razrednicima koji su prepoznali probleme oboljele djece od ove opake bolesti.

Rukovodilac sekcije Nedžmudin Đulić.


PRILOG: Azur Č.

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0