RADIONICA ZA RODITELJE – “TOLERANCIJA U KOMUNIKACIJI”

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

Učiteljica: Biberkić Azima
Cilj radionice: ohrabriti i potaknuti roditelje da razviju roditeljske kompetencije; razvijati i njegovati pozotivnu komunikaciju i toleranciju.

Evaluacijom radionice utvrđeno je da su roditelji zadovoljni ovakvim načinom edukacije. Radionice su prilika da razmijenimo iskustva i vježbamo svoje potrebe u komunikaciji njegujući tolerantan odnos prema djeci. Na kraju smo zaključili da komunikacija s djecom treba biti bliska, otvorena i iskrena.
Roditelji su iznijeli svoj stav da radionice treba često organizovati na različite teme jer doprinose jačanju partnerskih odnosa škole i roditelja.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”34” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”30” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”1” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0