RADIONICA – “TO SMO MI”

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

Povodom 16. novembra Međunarodnog dana tolerancije u IVc razredu održana je radionica na temu. TO SMO MI. Radionicu pripremila učiteljica Esma Hasanbašić.

Radionica je započela igrom “Oluja ideja” na pojam TOLERANCIJA, svojim odgovorima učenici su pokazali da znaju šta znači biti tolerantan. Potom su punili upitnik za procjenu tolerancije. Analiza upitnika je pokazala da smo kao odjeljenje prilično tolerantni, ali da i dalje trebamo raditi da bi stepen tolerancije bio još veći.

U drugom dijelu radionice na cvjetiće smo pisali šta volimo, a na “listove” šta ne volimo i na taj način smo napravili naše drvo TO SMO MI.

Na kraju radionice učenici su pisali ČINKVINU na temu TOLERANCIJA.

U evaluacijskom listiću učenici su pokazali da im se radionica veoma svidjela, da je bila izuzezno zanimljiva i zabavna.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”33” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”30” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”1” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0