RADIONICA „MOJA ŠKOLA IMA ROĐENDAN“

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

Povodom Dana škole „Ivan Goran Kovačić“ realizovana je radionica za učenike šestih razreda pod nazivom „Moja škola ima rođendan“.

Ciljevi radionice bili su razvoj pismenog izražavanja učenika na njemačkom i engleskom jeziku, poticanje kreativnosti i stvaralaštva i upoznavanje sa novim tehnikama rada.

Učenici su na početku radionice pisali kraće sastave na njemačkom i engleskom jeziku o svojoj školi ili o proljeću.

Zatim su pisali akrostihove ili činkvine, a zadužene nastavnice su birale najbolje radove. Rad učenika Nedima Omića iz VI c odjeljenja je proglašen kao najbolji na njemačkom jeziku, a rad Abdurahmana Hadžića iz VI b je izabran kao najbolji na engleskom jeziku.

Radionicu su vodile Jasna Hasanbašić i Hazima Hećimović. Članovi komisije za ocjenjivanje bili su Erna Mulić, Azemina Smajlović i Stanislava Mujkić.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”56” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”55” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”1” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0