PRIZNANJA NAŠIM UČENICIMA KOJI SU POSTIGLI ZAPAŽENE REZULTATE

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

Više od tri stotine učenika iz osnovnih i srednjih škola Tuzlanskog kantona dobilo je jučer priznanja i zaslužene novčane stipendije, na manifestaciji koju su u Tuzli organizovali Pedagoški zavod i Ministarstvo za obrazovanje i nauku TK. Svake godine na dodjeli jedna škola bude domaćin. Ove godine bila je to tuzlanska OŠ „Kreka“.

Nagrađeni su svi učenici osnovnih i srednjih škola koji su postigli zapažene rezultate na kantonalnim, federalnim, državnim i međunarodnim takmičenjima u školskoj 2018/2019. godini.
Iz naše škole priznanja su primili učenici Barać Nora, Pašić Selver i Duraković Ammar.

Podsjećamo vas da je Nora Barać prošle godine osvojila 1. mjesto na Kantonalnom takmičenju iz matematike za učenike šestih razreda, Pašić Selver je osvojio 1. mjesto na Kantonalnom takmičenju iz matematike za učenike sedmih razreda, a Duraković Ammar je osvojio nagradu Zlatni točak tehnike te dva prva mjesta i dvije zlatne medalje na državnom takmičenju iz Tehnike.
Čestitamo još jednom nagrađenim učenicima, ali i njihovim mentorima Nurkanović Kristini, Karić Selmiru i Hasanović Dževadu.

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0