OBILJEŽEN DAN NAŠE ŠKOLE

U našoj školi obilježavanje Dana škole počelo je u ponedjeljak 19. marta  međurazrednim takmičenjima iz bosanskog jezika i matematike, zatim radionicama, zidnim novinama, sportskim aktivnostima, izložbama, literarnim i likovnim natječajima.

U petak, 23.03. 2018. godine u 9 sati u prostorije naše škole počeli su pristizati radnici, gosti, zvanice i penzioneri na svečani prijem, a poslije toga u 10 sati u prepunoj sali Gradskog kina počela je priredba na kojoj su učenici pokazali svoja dostignuća u kulturno-umjetničkom stvralaštvu.

U sklopu programa  pomoćnica direktora Jasmina Mujkić – Ćatić upoznala je  prisutne kroz prezentaciju o ostvarenim rezultatima u periodu od marta 2017. godine do marta 2018. godine, a direktor prof. dr. Esed Karić kroz svoje obraćanje uz pozdravni govor upoznao prisutne o daljim planovima unapređenja uvjeta rada u našoj školi.

Dodijeljena su brojna priznanja i zahvalnice učenicima i nastavnicima za ostvarene rezultate na raznim takmičenjima i donatorima zbog poboljšanih uvjeta rada škole, a već tradicionalna nagrada “Goran” koja se dodjeljuje za vjernost Školi  ove godine uručena je nastavniku biologije i hemije Refiku Keseroviću.

Svečana atmosfera ovog nama važnog dana se može osjetiti šetnjom kroz fotogaleriju.

 

NAŠA  PRIČA