OBILJEŽEN DAN NAŠE ŠKOLE

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

U našoj školi obilježavanje Dana škole počelo je u ponedjeljak 19. marta  međurazrednim takmičenjima iz bosanskog jezika i matematike, zatim radionicama, zidnim novinama, sportskim aktivnostima, izložbama, literarnim i likovnim natječajima.

U petak, 23.03. 2018. godine u 9 sati u prostorije naše škole počeli su pristizati radnici, gosti, zvanice i penzioneri na svečani prijem, a poslije toga u 10 sati u prepunoj sali Gradskog kina počela je priredba na kojoj su učenici pokazali svoja dostignuća u kulturno-umjetničkom stvralaštvu.

U sklopu programa  pomoćnica direktora Jasmina Mujkić – Ćatić upoznala je  prisutne kroz prezentaciju o ostvarenim rezultatima u periodu od marta 2017. godine do marta 2018. godine, a direktor prof. dr. Esed Karić kroz svoje obraćanje uz pozdravni govor upoznao prisutne o daljim planovima unapređenja uvjeta rada u našoj školi.

Dodijeljena su brojna priznanja i zahvalnice učenicima i nastavnicima za ostvarene rezultate na raznim takmičenjima i donatorima zbog poboljšanih uvjeta rada škole, a već tradicionalna nagrada “Goran” koja se dodjeljuje za vjernost Školi  ove godine uručena je nastavniku biologije i hemije Refiku Keseroviću.

Svečana atmosfera ovog nama važnog dana se može osjetiti šetnjom kroz fotogaleriju.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”91” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”90” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”1” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]

 

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0