NA ČASU NAŠIH OMILJENIH KNJIŽEVNIKA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

Dana, 05.12.2017.  našu školu su posjetili književnici Jagoda Iličić i Mirsad Bećirbašić.

Održali su dva časa književnosti – jedan u nižim razredima, drugi u višim. Učenici su uživali u starim i novim stihovima.

Bilo im je drago čuti kako njihovi omiljeni književnici govore svoju poeziju, njima uglavnom poznatu iz čitanki. Na kraju druženja bila je velika gužva zbog želje svih učenika da dobiju autogram.

Najsretniji učenici su oni koji su danas darovani i knjigama, posebno novom knjigom Jagode Iličić ,,Kako preživjeti smak svijeta”.

Hvala našim književnicima što su nam osvježili današnji dan i nadahnuli nas da ostatak dana provedemo sretni i puni elana.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”83” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”60” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”1” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0