JEDNODNEVNA EKSKURZIJA U SARAJEVU

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
1
+1
0

Učenici viših razreda naše škole su u utorak 23. maja posjetili Sarajevo u sklopu redovne jednodneve ekskurzije. Učenici su u Sarajevo krenuli ispred škole u 6.30. u više autobusa. Put je protekao ugodno i bez  problema. Do Sarajeva je trebalo oko 4 sata vožnje. U Sarajevo smo stigli oko 11 sati. Prva stanica je bila ispred Zemaljskog muzeja. Tu smo vidjeli dosta lijepih zbirki iz prethistorije i historije BiH, kao i mnoge vrste biljnog i životinjskog svijeta naše domovine.

Oko 12 sati, smo se uputili prema Baščaršiji gdje smo prvo ručali. Nakon dobrog ručka bosanskh ćevapa, krenuli smo u obilazak ovog historijskog i kulturnog središta grada. Predosjetili smo veliko nevrijeme pa smo bili prinuđeni kući krenuti oko 15 sati. Na sreću sve se dobro završilo, tako da smo u Gradačac se vratili svi zadovoljni i zdravi oko 19 sati. Bila je to još jedna lijepa ekskurzija koja će nam svima dugo ostati u sjećanju.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”68” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”60” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”1” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
1
+1
0