JEDNODNEVNA EKSKURZIJA U SARAJEVU

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

Učenici četvrtih i petih razreda naše škole su u petak 04. maja posjetili Sarajevo u sklopu redovne jednodneve ekskurzije. Učenici su u Sarajevo krenuli ispred škole u više autobusa. Put je protekao ugodno i bez  problema.  Prva stanica je bila ispred Zemaljskog muzeja. Tu smo vidjeli dosta lijepih zbirki iz predhistorije i historije BiH, kao i mnoge vrste biljnog i životinjskog svijeta naše domovine.

Poslije smo se uputili prema Baščaršiji gdje smo prvo ručali. Nakon dobrog ručka bosanskh ćevapa, krenuli smo u obilazak  historijskog i kulturnog središta grada. Iskoristili smo priliku i posjetili Pionirsku dolinu, te snimili neke od 56 životinjskih vrsta koje ovdje obitavaju. Bila je to još jedna lijepa ekskurzija koja će nam svima dugo ostati u sjećanju.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”97” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0” thumbnail_width=”240” thumbnail_height=”160” thumbnail_crop=”1” images_per_page=”90” number_of_columns=”0” ajax_pagination=”0” show_all_in_lightbox=”0” use_imagebrowser_effect=”0” show_slideshow_link=”1” slideshow_link_text=”[Pokaži Slajdshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500”]

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0