DAN DJEČIJE RADOSTI

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

U petak, 29.12.2017. godine povodom Dana dječije radosti uživali smo u našem tradicionalnom talent šou ,,Pokaži šta znaš”. Nakon proglašenja pobjednika počastili smo se u moru kolača, slanih jela i  nastavili druženje. Toga dana vrata naše škole bila su širom otvorena za sve naše partnere i prijatelje škole. Za učenike, ovaj dan je značajan jer se ujedno proslavlja i uspješan završetak prvog polugodišta. Program je počeo u 09:30.

Prigodne poklone, zahvalnice i diplome za ovogodišnje prvoplasirane takmičare dodijelio je veliki humanitarac i dobrotvor  naše škole Miralem M.Halilović.

NAGRADE SU DOBILI:

– pjevanje – Mirza Suljić
– speed paint – Sanjin Selimović
– sviranje – Muamer Bilajac
– Beat box – Adna Mehinović
– likovni rad – Jana Lukanović
– vicevi & skečevi – Hasan Hadžiosmanović
– ritmika – Ela i Selma
– Masterchef – (107) Suana Mulić.

Čestitke svim učesnicima takmičenja!!

”Razlog za organizaciju ovakvih manifestacija je, u prvom redu, druženje učenika i dobra zabava, ali i tzv. “Otkriće talenta” kako mi nazivamo izvođača koji dobije najveći aplauz. Naše ovogodišnje otkriće, prema odluci žirija, zauzeo je Muamer Bilajac – harmonikaš”, rekao je Azur Čobo, izvršni koordinator projekta “Pokaži šta znaš 2017”.

I učenici nižih razreda su isto veselo i  na svoj način obilježili ovaj poseban dan.

I u područnim školama je zabilježena vesela atmosfera.

Nemoguće je bilo danas fotoaparatom stići u sve dijelove škole, ali dio detalja koliko je ovaj događaj zainteresovao, učenike, njihove roditelje, nastavnike i goste naše škole možete naći u Fotogaleriji.

 

 

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0