,,BUDI PRIJATELJ ŠKOLE”

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0

,,BUDI PRIJATELJ ŠKOLE” je slogan pod kojim vodimo donatorske aktivnosti u našoj školi. Jedna od tih aktivnosti je i današnji prodajni bazar.

Prodavali smo kolače, nakit, korpe, slike na staklu, dekupažom rađene kutije za nakit i brojne druge stvari koje smo izrađivali na našim brojnim radionicama u toku godine.

Prodavali smo i ulaznice za koncert koji je odgođen zbog skorog nesretnog događaja na općini, ali će biti održan u junu. Tada će nastupiti naši učenici koji pohađaju muzičku školu u klasi mentora Azura Čobe, ali i naši gosti iz srednjih škola.

Potom imamo i priredbu za doček prvačića i našu završnu donatorsku priredbu na kojoj predstavljamo svoje sekcije.

Zahvaljujemo se Općini Gradačac na ustupanju štandova danas. Zahvaljujemo se našim roditeljima, redakciji Balkan X portala, Radio Bet-a i Radio Gradačca na medijskoj podršci, Vijeću roditelja škole i brojnim privatnim poduzetnicima iz našega grada koji su nam i ovom prilikom uručili puno vrijednih donacija, kao i svim građanima koji su danas kupovali na našim štandovima.

Iskoristili smo petak, pazarni dan i našu aleju ispred škole kojom petkom prolazi rijeka ljudi. Zadovoljni smo zaradom, a sav zarađeni novac ulažemo u uređenje učionica.

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
0
+1
0
+1
0