ABC ♤ Djeca je aplikacija za učenje bosanskog jezika.

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
1
+1
0
+1
0

Ovo je vrijeme kad se uči


ABC Djeca je aplikacija za učenje bosanskog jezika. Namijenjena je djeci od 1 do 10 godina i nudi veliki broj predmeta za interaktivno učenje.

Maternji jezik je jedna od najvažnijih ljudskih vrijednosti. Njegov značaj je višestruk; od stamenih identifikacionih temelja, preko komunikacionih, edukativnih, vaspitnih, psiholoških, emotivnih i patriotskih faktora.

Mnoge generacije danas su izložene asimilaciji, a to se posebno odnosi na dijasporu. Da bismo izbjegli uticaj iste, pored škola maternjeg jezika, potrebno je aktivno i osmišljeno raditi na učenju i očuvanju jezika kod najmlađeg uzrasta djece. Aplikacija ABC djeca pruža interaktivan način učenja bosanskog jezika, kroz zabavne, edukativne i druge metode, primjerene najmlađem uzrastu djece.

Uz pomoć aplikacije ojačajte osjećaj pripadnosti i sačuvajte naše korijene i identitet kod najmlađih!

ABC Djeca - AplikacijeIgrice

Učenje bosanskog jezika kroz interaktivne igre. Zabava koja svojim multimedijalnim konceptom nudi znanje a sa njim i informacije o domovini. Igra i mašta mogu svašta. A ovaj put nas uče bosanski jezik!

ABC Djeca - Aplikacije Matematika

Uz učenje jezika, vaše će dijete savladati logiku i matematiku. Ova je aplikacija dizajnirana da bude jednostavna za upotrebu i efikasna.

ABC Djeca - Aplikacije Knjige i pjesmice

Bogate priče o bosanskoj kulturi, istoriji i geografiji zabavit će svako dijete. Naša nova funkcionalnost video streaminga predstavlja potpuno novi način učenja.

DOWNLOAD:


PRILOG: Azur Č.

NAŠA  PRIČA

SVIĐA LI VAM SE ...
+1
1
+1
0
+1
0