DAN DJE─îIJE RADOSTI

U petak, 29.12.2017. godine povodom Dana dje─Źije radosti u┼żivali smo u na┼íem tradicionalnom talent ┼íou ,,Poka┼żi ┼íta zna┼í”. Nakon progla┼íenja pobjednika po─Źastili smo se u moru kola─Źa, slanih jela i  nastavili dru┼żenje. Toga dana vrata na┼íe ┼íkole bila su ┼íirom otvorena za sve na┼íe partnere i prijatelje ┼íkole. Za u─Źenike, ovaj dan je zna─Źajan jer se ujedno proslavlja i uspje┼ían zavr┼íetak prvog polugodi┼íta. Program je po─Źeo u 09:30.

Prigodne poklone, zahvalnice i diplome za ovogodi┼ínje prvoplasirane takmi─Źare dodijelio je veliki humanitarac i dobrotvor  na┼íe ┼íkole Miralem M.Halilovi─ç.

NAGRADE SU DOBILI:

– pjevanje – Mirza Sulji─ç
– speed paint – Sanjin Selimovi─ç
– sviranje – Muamer Bilajac
– Beat box – Adna Mehinovi─ç
– likovni rad – Jana Lukanovi─ç
– vicevi & ske─Źevi – Hasan Had┼żiosmanovi─ç
– ritmika – Ela i Selma
– Masterchef – (107) Suana Muli─ç.

─îestitke svim u─Źesnicima takmi─Źenja!!

ÔÇŁRazlog za organizaciju ovakvih manifestacija je, u prvom redu, dru┼żenje u─Źenika i dobra zabava, ali i tzv. ÔÇťOtkri─çe talentaÔÇŁ kako mi nazivamo izvo─Ĺa─Źa koji dobije najve─çi aplauz. Na┼íe ovogodi┼ínje otkri─çe, prema odluci ┼żirija, zauzeo je Muamer Bilajac ÔÇô harmonika┼íÔÇŁ, rekao je Azur ─îobo, izvr┼íni koordinator projekta ÔÇťPoka┼żi ┼íta zna┼í 2017ÔÇŁ.

I u─Źenici ni┼żih razreda su isto veselo i  na svoj na─Źin obilje┼żili ovaj poseban dan.

I u podru─Źnim ┼íkolama je zabilje┼żena vesela atmosfera.

Nemogu─çe je bilo danas fotoaparatom sti─çi u sve dijelove ┼íkole, ali dio detalja koliko je ovaj doga─Ĺaj zainteresovao, u─Źenike, njihove roditelje, nastavnike i goste na┼íe ┼íkole mo┼żete na─çi u Fotogaleriji.

 

 


 


VEZANI TEKST:  5. oktobar | Svjetski dan u─Źitelja